[NEW MILLETIANS] Please note that all new forum users have to be approved before posting. This process can take up to 24 hours, and we appreciate your patience.
If this is your first visit, be sure to check out the Nexon Forums Code of Conduct. You have to register before you can post, so you can log in or create a forum name above to proceed. Thank you for your visit!

Forum Issues and Bugs

Comments

  • BuffalosBuffalos
    Mabinogi Rep: 5,170
    Posts: 519
    Mabinogi Ambassador
    Korore
    Korore said:

    @Buffalos

    On my iPhone, I see the timestamps on when the last post was made, but I do not see who it was made by.

    It would be pretty neat to see who it was made by though.
    Oh then this might be a resolution detection thing and not a complete lack of the feature. If you can see when the last post was made though, they should just put in who made it as well.
  • snowkitty1023snowkitty1023
    Mabinogi Rep: 1,130
    Posts: 61
    Member
    keeps logging me out and i cant check my messages
  • BuffalosBuffalos
    Mabinogi Rep: 5,170
    Posts: 519
    Mabinogi Ambassador
    Back on desktop for this one. In sections that have child categories (ie, Bugs & Glitches has a child category called Archived Threads) there are no direct links to said child categories aside for on the forum homepage proper:
    image http://i.imgur.com/nRTQnHR.png

    Below are screenshots of the B&G section itself. I cannot locate a direct link to the Archived Threads sub section on this page, but since it is a child category to it there should be a link for it in here.
    image http://i.imgur.com/hQOqlk3.png
    image http://i.imgur.com/qsjqKZX.png

    This only applies to B&G right now (and thus, bothers literally no one but me), but this might prove to be a hindrance should new sub-sections be made. My suggestion would be to include a header similar to the old forums that directs the user to sub-sections within a broad forum section:
    image http://i.imgur.com/vMLoCra.png
  • HardmuscleHardmuscle
    Mabinogi Rep: 6,315
    Posts: 1,088
    Member
    edited January 20
    @snowkitty1023

    If you haven't figured this out already; spam the log in button on your profile page (like I said on a previous post in this thread). When you first log into the forum; click your name so you'll be taken to your profile page (you'll probably be logged out at this point); click the login button to log back in automatically; then click your name (get logged out); then click the log in button again. Keep repeating this annoying procedure until it sticks. This problem seems to only affect Google Chrome and Internet Explorer users; don't ask me why. ☺

    You can do this from any page of the forum; but for some reason it's faster (less spam required) if you do it from your profile page. ☺
    Sai
  • GaeaGaea
    Mabinogi Rep: 13,825
    Posts: 2,544
    Member
    We shouldn't have to spam click the login button. We shouldn't have to login to two different sites.
    EraleaMirralChanDaktaro
  • HardmuscleHardmuscle
    Mabinogi Rep: 6,315
    Posts: 1,088
    Member
    edited January 5
    @Gaea

    If you don't want to wait for them to fix the "browser specific log in problem"..

    You can use Microsoft Edge or Firefox (they both work fine, without any issue). ☺
  • GaeaGaea
    Mabinogi Rep: 13,825
    Posts: 2,544
    Member
    I love my chrome. -shakes fist-
    HardmuscleEralea
  • HardmuscleHardmuscle
    Mabinogi Rep: 6,315
    Posts: 1,088
    Member
    edited January 21
    *redacted
  • EraleaEralea
    Mabinogi Rep: 2,890
    Posts: 187
    Member
    How many times is this login spamming supposed to be done until it sticks? I had to temporarily switch to Firefox because I don't want to be sitting here refreshing pages all day.

    We've only had these forums for slightly over a month and they're already bugging out on Chrome, AGAIN, just like the old ones. Is no one at Nexon aware that Chrome is the most-used browser in the world? When you design websites you're supposed to make them compatible with what people actually use, not expect them to figure out ridiculous workarounds like spamming login buttons.
  • HardmuscleHardmuscle
    Mabinogi Rep: 6,315
    Posts: 1,088
    Member
    edited January 15
    @Eralea ~ It should be noted, the log in problem with Chrome and IE didn't surface until a number of forum features were 'disabled' to combat abuse. Hopefully, this problem will go back to the pits of hell it came from when they get everything back up and running. ☺

    I'm on Chrome right now and it took about 30 times before it stuck for my last log in. Most of the time it's much less than that. ☺
  • Darkpixie99Darkpixie99
    Mabinogi Rep: 4,160
    Posts: 642
    Member
    edited January 16
    Volunteer Mods are having problems with the topic reorganizing. Looks like Shoog was working on splitting one of my topics by making 3 separate topics to reorganize everything. It's hair tearing out frustrating, for both player and volunteer. It also makes the mod the original post rather that the player who started it. I think you may need to rethink that system a bit and make it more user friendly. It's honestly just painful to watch.
  • MirralChanMirralChan
    Mabinogi Rep: 1,070
    Posts: 56
    Member
    edited January 18
    Arghhh Soo annoying keeps logging me out really hating the forums now. *Prays Forum gets fixed soon :( *
  • KttyKtty
    Mabinogi Rep: 3,390
    Posts: 390
    Member
    @MirralChan It's apparently easier to get it to keep you logged in if you do it on your personal page for some reason. You should give it a try.
  • Darkpixie99Darkpixie99
    Mabinogi Rep: 4,160
    Posts: 642
    Member
    edited February 18
    Enter Has an issue

    Appearance
    858ff71647694713843f2b78a96a4ddb.png967c5b79a4d846888120c1f73269db85.png

    Forum Code
    b53ef56d691b4bdc855493638da1059b.pngfa9e0f45033048ffbf4dad826214b9c0.png

    I'm not quite sure what it is, where it is, but it has happened just a few hours ago when I did something like below, and part of the forum coding was showing.
    - I <3 Caravan Joe Tee
    If I try to replicate it, I can't reproduce it.
  • AerenAeren
    Mabinogi Rep: 1,100
    Posts: 33
    Member
    Having issues with logging in too. I would usually have notifications, but when I would click it, a small popup would appear on the lower left corner with "Page not found". Then I would refresh the page and I'd be logged out. However, if I click "login" again -- it would automatically redirect to the same page with my account access available at the upper left hand corner. If I do try to click on another page, it logs me out again. Vicious cycle.

    Tried shifting to Chrome Incognito Mode and it temporarily seemed to have fixed the problem. But that was two days ago.

    Tried Incognito again today and it didn't work. Weirdly enough, I had to go back to my main Chrome Browser and here I am -- able to remain logged in. Weird.
  • BrydieBrydie
    Mabinogi Rep: 100
    Post: 1
    Member
    Hi I recently got disconnected when I was in Belvast while on Ch1, I restarted and tried to log back onto Ch 1 but it blocked me out again and disconnected me so I started to get worried I had been hacked or something...I then tried to log onto another channel and can play on any other channel except for Channel 1 now, and still restarted everything and logging in and out has done nothing... whenever I try to change to Ch 1 it just disconnects me immediately from the game????? Help please?
  • ShoogShoog
    Mabinogi Rep: 4,050
    Posts: 571
    Volunteer Forum Moderator
    Brydie wrote: »
    Hi I recently got disconnected when I was in Belvast while on Ch1, I restarted and tried to log back onto Ch 1 but it blocked me out again and disconnected me so I started to get worried I had been hacked or something...I then tried to log onto another channel and can play on any other channel except for Channel 1 now, and still restarted everything and logging in and out has done nothing... whenever I try to change to Ch 1 it just disconnects me immediately from the game????? Help please?

    This is a known issue but it usually occurs with shadow missions. Normally it can only clear up with the weekly server maintenance, so it's very well possible you will stay locked out of that channel until it clears up. If this happens again in the future, you can post a thread to this forum section http://forums.mabinogi.nexon.net/categories/technical-support since this thread is for forum related issues and not game issues. ^^
    Brydie
  • TsunaFlareTsunaFlare
    Mabinogi Rep: 200
    Post: 1
    Member
    Everytime I use my quick escape skill it keeps closing my game when i use it to escape aggro. I dont know if its caused by my equipment or the skill itself. If im wearing anything special that could cause it im wearing my Raccoon cub wiz suit I doubt thats the reason.
  • ShoogShoog
    Mabinogi Rep: 4,050
    Posts: 571
    Volunteer Forum Moderator
    TsunaFlare wrote: »
    Everytime I use my quick escape skill it keeps closing my game when i use it to escape aggro. I dont know if its caused by my equipment or the skill itself. If im wearing anything special that could cause it im wearing my Raccoon cub wiz suit I doubt thats the reason.

    Hi. This thread is for forum related issues, not in game issues. You can create a new thread for this issue here: http://forums.mabinogi.nexon.net/categories/technical-support
  • Akitothebear400Akitothebear400
    Mabinogi Rep: 200
    Posts: 2
    Member
    edited July 1
    My friend gave me my things back, but the trade seems error causes my things are disappears. Rainbow beams and Blue Diamonds Wings are proofed gone. I was panic attack and search my inventory. it seems not finally. Please I want get it back.. is it glitch or bug.. I lost my items. What I should do??