Check out the P.E.T. Part 2 preview site: http://mabinogi.nexon.net/micro-site/pet/part2
Check out the patch notes for the July 16th update, P.E.T. Part 1: http://forums.mabinogi.nexon.net/discussion/23332/
[NEW MILLETIANS] Please note that all new forum users have to be approved before posting. This process can take up to 24 hours, and we appreciate your patience.
If this is your first visit, be sure to check out the Nexon Forums Code of Conduct. You have to register before you can post, so you can log in or create a forum name above to proceed. Thank you for your visit!

Nexon Launcher acting up

HelsaHelsa
Mabinogi Rep: 15,055
Posts: 3,287
Member
edited September 9, 2019 in Help
Getting message that says: Please check your Internet connection and try again later.

Anyone else getting this?

Is the login server down?

Comments

  • BellacannoliBellacannoli
    Mabinogi Rep: 300
    Posts: 8
    Member
    I'm also getting this issue, I'd appreciate some feedback regarding it. ;-;
  • HelsaHelsa
    Mabinogi Rep: 15,055
    Posts: 3,287
    Member
    The Mabinogi wiki no longer seems to track the various mabinogi servers, so I can't tell from it if the login-server is down. My guess is that's the problem.
  • BellacannoliBellacannoli
    Mabinogi Rep: 300
    Posts: 8
    Member
    I'm doing various things to try to solve it, but nothing is working. I'm going through older posts about it too and those don't seem to be working either, I've tried uninstalling and reinstalling several times as well as resetting my internet, nothing is working.
  • BellacannoliBellacannoli
    Mabinogi Rep: 300
    Posts: 8
    Member
    It SEEMED to fix for me, are you still experiencing it? I didn't really do anything new though, it just so happened to work.
  • HelsaHelsa
    Mabinogi Rep: 15,055
    Posts: 3,287
    Member
    I'm doing various things to try to solve it, but nothing is working. I'm going through older posts about it too and those don't seem to be working either, I've tried uninstalling and reinstalling several times as well as resetting my internet, nothing is working.

    I was able to log in earlier and the client is still running. So, my guess is the problem is on their end.
  • HelsaHelsa
    Mabinogi Rep: 15,055
    Posts: 3,287
    Member
    It SEEMED to fix for me, are you still experiencing it? I didn't really do anything new though, it just so happened to work.

    Yep all good thx!