[NEW MILLETIANS] Please note that all new forum users have to be approved before posting. This process can take up to 24 hours, and we appreciate your patience.
If this is your first visit, be sure to check out the Nexon Forums Code of Conduct. You have to register before you can post, so you can log in or create a forum name above to proceed. Thank you for your visit!

nx launcher issue (not fb or google related)

nevyn25nevyn25
Mabinogi Rep: 4,135
Posts: 667
Member
in Technical Support
since a few hours I'm getting this message when I try to boot nx launcher.
8ugFvX4.png

I've already tried re-installing the launcher and rebooting my pc several times without result. it can't be my internet connection, since I can use firefox just fine. anyone got a clue as to what might be causing this? I did update frostwire around maintenance start, could that have broken something in the launcher for me?
yes, I know this should be in technical support, but everyone knows I'd hardly get an answer there

Comments

  • KensamaofmariKensamaofmari
    Mabinogi Rep: 17,545
    Posts: 3,776
    Member
    Any antivirus or other 3rd party programs activated? (the frostwire may have compromised something)
    Allowed access to your firewall?
    Have you tried resetting your router/modem?
  • PanPan
    Mabinogi Rep: 2,875
    Posts: 281
    Member
    Guess it's time for you to delete the game.
  • GaeaGaea
    Mabinogi Rep: 34,640
    Posts: 5,282
    Member
    Pan wrote: »
    Guess it's time for you to delete the game.

    C'mon don't say things like this to players.
  • nevyn25nevyn25
    Mabinogi Rep: 4,135
    Posts: 667
    Member
    welp, found the problem. apparently my windows had somehow turned on the proxyserver
  • KensamaofmariKensamaofmari
    Mabinogi Rep: 17,545
    Posts: 3,776
    Member
    nevyn25 wrote: »
    welp, found the problem. apparently my windows had somehow turned on the proxyserver

    Dun dun dun